0 votes
51 views
in Bug Report by (490 points)
closed by

Hello everybody.

As I can see, this problem isn't so unknown but as for me, something strange is going on.

My friend and I both have Moderate NAT and we allowed Satisfactory to use all ports for connection in firewall but problem haven't disappeared yet. We still get the same error message (screenshot pinned). Does anyone had the same issue? How did you cope with it?

P.S. I also tried to change my router settings by adding NAT ports preferences but it did nothing. Should I use DMZ in this case?

Click here to view an image

closed

1 Answer

+1 vote
by (490 points)
 
Best answer
SOLVED.

Me and my friend just reinstalled the game and now everything works correctly. I hope this thread will help other guys to cope with this trouble.
Welcome to Satisfactory Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
In order to keep this site accessible for everybody, please write your post in english :)
August 28th update: We've removed downvotes! One major reason is because we don't want to discourage folks from posting legitimate suggestions / reports / questions with fear of being mass downvoted (which has been happening a LOT). So we now allow you to upvote what you like, or ignore what you don't. Points have also been adjusted to account for this change.
Please use the search function before posting a new question and upvote existing ones to bring more attention to them, It will help us a lot. <3
Remember to mark resolved questions as answered by clicking on the check mark located under the upvotes of each answer.
...