+1 vote
84 views
in Bug Report by (120 points)
edited by

Hi,

If I build several constructors for example, some glued to the others, small offsets are added, and quickly decelerates with respect to the foundations. build 8 glued constructor to quickly understand the problem. it is the same thing with assemblers and industrial forges.

I playing on the experimental version...

I made this diagram for understanding :  

by (15.8k points)
Hello, I don't quite understand what problem you're having, could you please upload a screenshot or video of this?

1 Answer

0 votes
by (17.3k points)
I've been playing this game since it first came out and none of the machines have ever lined up perfectly with the foundations. They're not supposed to line up like that, only with each other.
by (120 points)
Hi,

I too have been playing for a long time, though, since the last update, the constructor and assembler are down a few pixels more than before, and they no longer line up as before. Just want to line up 8 to see the offset grow.
Welcome to Satisfactory Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
In order to keep this site accessible for everybody, please write your post in english :)
August 28th update: We've removed downvotes! One major reason is because we don't want to discourage folks from posting legitimate suggestions / reports / questions with fear of being mass downvoted (which has been happening a LOT). So we now allow you to upvote what you like, or ignore what you don't. Points have also been adjusted to account for this change.
Please use the search function before posting a new question and upvote existing ones to bring more attention to them, It will help us a lot. <3
Remember to mark resolved questions as answered by clicking on the check mark located under the upvotes of each answer.
...