+3 votes
43 views
in Bug Report by (640 points)
Ran into a weird issue issue today where I was unable to access the craft or equipment benches with the [e] control. Problem cleared after reload and it feels very similiar to an older bug where one couldn't access vehicle controls with [c].
by (150 points)
Yes this happened to me, unable to do anything with e key.  This is with the latest experimental build, you did warn us to expect bugs that would not be fixed, but something like this does need fixing in experimental so we can continue to try out the new build - it is much smoother running.
by (510 points)
Have the same problem in the experimental version regularly.

Saving and reloading seems to only way i have found to get out of it.

nothing where you need to excess, E key, does work.  pick fruits, gathering leaves opening containers interacting with hub, manufactorer.
You can still move, use  cut a keys and get to inventory or deconstruct.
Welcome to Satisfactory Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
In order to keep this site accessible for everybody, please write your post in english :)
August 28th update: We've removed downvotes! One major reason is because we don't want to discourage folks from posting legitimate suggestions / reports / questions with fear of being mass downvoted (which has been happening a LOT). So we now allow you to upvote what you like, or ignore what you don't. Points have also been adjusted to account for this change.
Please use the search function before posting a new question and upvote existing ones to bring more attention to them, It will help us a lot. <3
Remember to mark resolved questions as answered by clicking on the check mark located under the upvotes of each answer.
...