0 votes
49 views
in Bug Report by (220 points)
Hi!

I have built my second base in the North-East desert. I know that the oil nodes were removed, so that is fine. But there are several Iron, Copper and Coal nodes that get hits when using the Scanner but when you go to the location, there is nothing there. It is not underground since the distance is 0 meter. This needs to be fixed so i know if the nodes should be there or not.
by (2.7k points)
+1
Yeah, that area is still WIP. You should be able to tap all the mining spots (some might be flying), but I dont recommend building a factory at ground floor. Go 5-10 walls up, to give your self space for any terrain changes.
by (220 points)
Yeah i'm high up, no worries. I am higher than 10 walls though, since i need plenty of airspace to do my favourite thing: jumping the dunes at high speed in my Explorer!

I realized that i had just searched for the nodes by looking at the ground, not trying to put down a miner anyway. I just tried it, and it works fine to put down miners even though the HUD doesn't say there is anything there. :)
Welcome to Satisfactory Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
In order to keep this site accessible for everybody, please write your post in english :)
August 28th update: We've removed downvotes! One major reason is because we don't want to discourage folks from posting legitimate suggestions / reports / questions with fear of being mass downvoted (which has been happening a LOT). So we now allow you to upvote what you like, or ignore what you don't. Points have also been adjusted to account for this change.
Please use the search function before posting a new question and upvote existing ones to bring more attention to them, It will help us a lot. <3
Remember to mark resolved questions as answered by clicking on the check mark located under the upvotes of each answer.
...