+3 votes
72 views
in Bug Report by (890 points)
closed by
Having an issue with vehicles lately not moving after getting in after doing some tasks. This has been happening quite a bit since the last update. Saving the game and quitting to main menu, then continue back in cures for awhile.
closed
by (3k points)
Happens to me any time I get out of the vehicles before they come to a complete stop. And I mean COMPLETE stop.

3 Answers

+1 vote
by (740 points)
selected by
 
Best answer
Another thing that could help is: press the spacebar (one time) and try accelerating after that. Because with my vehicles it occurs very often, that I use the handbrake (additional to the normal brake) to stop faster and it seems like the handbrake gets stuck, when you press it while you leave the vehicle.
by (890 points)
I'll have to try that, thanks.
0 votes
by (300 points)
just delete the vehicle than rebuild, that worked for me
by (890 points)
I did that, but later on, it'll happen again.
0 votes
by (890 points)
Hmm, I'll have to try that!
Welcome to Satisfactory Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
In order to keep this site accessible for everybody, please write your post in english :)
August 28th update: We've removed downvotes! One major reason is because we don't want to discourage folks from posting legitimate suggestions / reports / questions with fear of being mass downvoted (which has been happening a LOT). So we now allow you to upvote what you like, or ignore what you don't. Points have also been adjusted to account for this change.
Please use the search function before posting a new question and upvote existing ones to bring more attention to them, It will help us a lot. <3
Remember to mark resolved questions as answered by clicking on the check mark located under the upvotes of each answer.
...