+1 vote
50 views
in Bug Report by (920 points)
When using regular or stackable conveyorpoles, you are currently unable to connect a belt from an empty stackable/ regular conveyor pole if the next pole you want to connect it to already has a belt attached to it.

In the past, doing this would just snap the belt to the pre-existing one and match the orientation of the other belt, currently this is not possible unless you start from the belt that was already connected to a pole.

example:

https://cdn.discordapp.com/attachments/553550313533997057/609006511082962955/unknown.png
by (750 points)
Before (April) it would indeed connect, but the direction wouldn't be detected and the belt wouldn't work
Welcome to Satisfactory Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
In order to keep this site accessible for everybody, please write your post in english :)
August 28th update: We've removed downvotes! One major reason is because we don't want to discourage folks from posting legitimate suggestions / reports / questions with fear of being mass downvoted (which has been happening a LOT). So we now allow you to upvote what you like, or ignore what you don't. Points have also been adjusted to account for this change.
Please use the search function before posting a new question and upvote existing ones to bring more attention to them, It will help us a lot. <3
Remember to mark resolved questions as answered by clicking on the check mark located under the upvotes of each answer.
...