+2 votes
40 views
in Bug Report by (7k points)
Auto train sometimes is unable to reach next stop, even though everything looks good. Upon driving manually and inspecting the track i find that a seemingly good railway doesnt allow the train to pass and it comes to an abrupt stop. Re building sections around the broken link seems to fix it.
by (15.9k points)
Hm, never seen this problem before, do you have a save file where it is like that you could share or does it happen more under some circumstances? Is it on regular track pieces it happens or on the tracks integrated into platforms?
by (7k points)
+1
I think I mostly saw it where the railway splits or merges. I Don't currently have any save for that, but will try to keep in mind if I see it again.
by (260 points)
+1
Always happens if you remove a station that the track was connected to and replace the station (rotating etc), it looses the connection so you just have to re-realise the connection.
by (15.9k points)
+1
Ah, splits and merges could be the thing that triggers it, I have an idea now, thanks!

Edit: I'll look into the station case also.
Welcome to Satisfactory Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
In order to keep this site accessible for everybody, please write your post in english :)
August 28th update: We've removed downvotes! One major reason is because we don't want to discourage folks from posting legitimate suggestions / reports / questions with fear of being mass downvoted (which has been happening a LOT). So we now allow you to upvote what you like, or ignore what you don't. Points have also been adjusted to account for this change.
Please use the search function before posting a new question and upvote existing ones to bring more attention to them, It will help us a lot. <3
Remember to mark resolved questions as answered by clicking on the check mark located under the upvotes of each answer.
...