0 votes
110 views
in Bug Report by (870 points)
front left wheel as you sit in the vehicles does not turn or rotate when driving. lol

I have deleted and remade and it doesnt resolve the issue.
by (870 points)
As fare as i know this bug is now fixed, Thank you

1 Answer

+2 votes
by (300 points)
Cannot confirm this issue.

Well, not quite, it's something with the LOD (Level of detail): If you have your settings on the lowest, the game will make the wheels farthest away from your camera, so that it's a mesh that has fewer polys than the rotating wheel. Plus, the animation won't play, thus the wheel looks stationary. However, with higher quality settings, it all works fine.

It just happens to be, that the wheel is the perfect distance away for the LOD to apply
by (250 points)
I think that you are either correct or on the right trail.  I noticed that it seems that my wheels are going backwards and only forwards when I start moving... something to do on client(lod, etc.) to be sure.
Welcome to Satisfactory Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
In order to keep this site accessible for everybody, please write your post in english :)
August 28th update: We've removed downvotes! One major reason is because we don't want to discourage folks from posting legitimate suggestions / reports / questions with fear of being mass downvoted (which has been happening a LOT). So we now allow you to upvote what you like, or ignore what you don't. Points have also been adjusted to account for this change.
Please use the search function before posting a new question and upvote existing ones to bring more attention to them, It will help us a lot. <3
Remember to mark resolved questions as answered by clicking on the check mark located under the upvotes of each answer.
...