+6 votes
222 views
in Bug Report by (120 points)
My Train Engines are seperating from the Freight Cars(they are driving another Route i made but not the one they are supposed to use), they still unload/load completly fine but it is an kinda annoying visual glitch.
by (140 points)
+4
Issue is likely do to having multiple trains on the same track.  When a train starts it's route it changes all switches along it's path.  So another train on the same tracks will likely have it's engine go one way and freight cars go another.  Depending on timing it may even slit a group of freight cars in half routing them opposite ways.  This issue is currently making the sharing of track segments with multiple trains a big issue.  Technically it continues to work, but agree visually it is bad.  I have dozens of freight cars running by themselves it all sorts of random directions.
by (390 points)
Yes I'm encountering this issue too. Here's a video demonstrating the issue, I have two trains in total. The fix is to deconstruct the freight cars then re-attach, but it happens again at some point. https://youtu.be/aGU90sQUGu4
Welcome to Satisfactory Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
In order to keep this site accessible for everybody, please write your post in english :)
August 28th update: We've removed downvotes! One major reason is because we don't want to discourage folks from posting legitimate suggestions / reports / questions with fear of being mass downvoted (which has been happening a LOT). So we now allow you to upvote what you like, or ignore what you don't. Points have also been adjusted to account for this change.
Please use the search function before posting a new question and upvote existing ones to bring more attention to them, It will help us a lot. <3
Remember to mark resolved questions as answered by clicking on the check mark located under the upvotes of each answer.
...