0 votes
139 views
in Bug Report by (140 points)
Was working, had 32 filters, then next filter would not load.

Took them out of inventry, put them back. Still bugged, still wont load new filter even when taking damage.

Will try deleting gas mask and crafting new one.
by (1.7k points)
I was having this issue on live, playing multiplayer and my client was able to use but mine (host) wasn't working but then all of a sudden it started working again yesterday (stopped for like 2 days)

1 Answer

0 votes
by (11.2k points)
Experimental is not the updated version, Early Access has a multitude of bug fixes that Experimental does not have currently. All bugs/glitches in Experimental should not be reported on here (currently). If you're able to reproduce this bug within the Early Access update build, please update your report with that information.
Welcome to Satisfactory Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
In order to keep this site accessible for everybody, please write your post in english :)
August 28th update: We've removed downvotes! One major reason is because we don't want to discourage folks from posting legitimate suggestions / reports / questions with fear of being mass downvoted (which has been happening a LOT). So we now allow you to upvote what you like, or ignore what you don't. Points have also been adjusted to account for this change.
Please use the search function before posting a new question and upvote existing ones to bring more attention to them, It will help us a lot. <3
Remember to mark resolved questions as answered by clicking on the check mark located under the upvotes of each answer.
...