+1 vote
90 views
in Bug Report by (120 points)
edited by

Hello,

For many times I had a bug making me unable to grab ressources from conveyor belt, the ressource's name isn't displayed and I can't grab it. I'm still able to open crates, configure smetlers, etc ...



The only solution I found is loading a previous save, but here my previous save was hours ago ...

Did anyone had this problem ?

Thanks

by (1.8k points)
Looking at the pictures you posted, they have an orange outline.
In my experience, this only happens when your inventory is full  (so you can't pick anything up).

1 Answer

+1 vote
by (2.6k points)
The items on the belts don't have any 3 dimensional presence, they are only a texture for display. To grab an item, you need to be pointing at the base of the objects where they meet the conveyor belt. You appear to be aiming to high to pick up those objects.
by (8.7k points)
I agree.  I think it is an interaction with the belt, not the object.
Welcome to Satisfactory Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
In order to keep this site accessible for everybody, please write your post in english :)
August 28th update: We've removed downvotes! One major reason is because we don't want to discourage folks from posting legitimate suggestions / reports / questions with fear of being mass downvoted (which has been happening a LOT). So we now allow you to upvote what you like, or ignore what you don't. Points have also been adjusted to account for this change.
Please use the search function before posting a new question and upvote existing ones to bring more attention to them, It will help us a lot. <3
Remember to mark resolved questions as answered by clicking on the check mark located under the upvotes of each answer.
...