0 votes
106 views
in Bug Report by (460 points)
I was playing in a friends game and shortcuts were working. I then started my own and didn't finish the tutorial or save that game. When I went back to his game my shortcuts were all blank and I can't seem to find where to assign them back to "Power" "Conveyors" etc.

I've since re-created another world and played till I fully upgraded the Base to tier 0/1 and have the shortcuts on that character. I go back to my friends base and still, no shortcuts. Can someone help me re-assign them or fix this without re-installing?
closed

1 Answer

+1 vote
by (460 points)
 
Best answer
Ok, two seconds later, because I asked, I figured it out:

Go into your "Q" inventory and hover the thing you want to assign, then hit the corresponding button on the hotbar where you'd like it "1-0" and TADA!
Welcome to Satisfactory Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
In order to keep this site accessible for everybody, please write your post in english :)
August 28th update: We've removed downvotes! One major reason is because we don't want to discourage folks from posting legitimate suggestions / reports / questions with fear of being mass downvoted (which has been happening a LOT). So we now allow you to upvote what you like, or ignore what you don't. Points have also been adjusted to account for this change.
Please use the search function before posting a new question and upvote existing ones to bring more attention to them, It will help us a lot. <3
Remember to mark resolved questions as answered by clicking on the check mark located under the upvotes of each answer.
...